Contenido del bloc.

Això és un bloc de muntanya i natura, no és la meva intenció que sigui cap bloc de resenyes d'excursions, no més es tracta de les meves sortides i de les experiències que he viscut ha aquestes sortides, res més. Si aquestes publicacions, poden servir per preparar les rutes de les persones que les veuen serà magnific, i de fet hem sentiré molt orgullós, però que quedir clar que les dades que hi surten no més és una orientació a l'activitat que es vol fer.

dijous, 14 de juny del 2007

Per començar

Be acabo de fer un blog i ja estic posant-hi coses sense saber exactament que fer i que dir, be suposo que mes que res i aniré posant coses de les meves aficions, muntanya....muntanya....muntanya.... ah y btt...jejeje....., no se si això a quedat gaire clar però de mica en mica ho aniré explicant, per anar fen boca aquí us deixo una foto de la ultima sortida muntanyenca que hi fet al cim de la Maladeta Oriental de 3348 metres.





Be aquet individuo soc jo al cim de la Maladeta amb un dels llacs que mes m’impressiona’t al darrera, es tracta del llac (ibon) de Cregueña, un dels mes grans del Pirineu i situat en un lloc impressionant per lo agrest i salvatge del paisatge que l'envolta.





Be crec que com a presentació ja esta be, ja aniré posant mes coses mes endavant.