Contenido del bloc.

Això és un bloc de muntanya i natura, no és la meva intenció que sigui cap bloc de resenyes d'excursions, no més es tracta de les meves sortides i de les experiències que he viscut ha aquestes sortides, res més. Si aquestes publicacions, poden servir per preparar les rutes de les persones que les veuen serà magnific, i de fet hem sentiré molt orgullós, però que quedir clar que les dades que hi surten no més és una orientació a l'activitat que es vol fer.

dimarts, 7 de setembre de 2010

Monte Perdido.

Aquesta vegada em anat a un dels grans cims del Pirineu, el Monte Perdido, sense dubtes un dels cims que mes ganes tenia de pujar l'Alba, després de dues intent-ones anteriors els últims dos anys en les que per culpa del mal temps no varem fer el cim.


Em anat des-de el poble de Nerin agafant el bus que t'apropa fins a Cuello Gordo, una ruta mes curta i amb menys desnivell que si la fas des-de la pradera de Ordesa, molt recomanable si vas just de temps, en el cas de no tenir presa, sense dubtes la ruta de la Cua de Cavall a Ordesa es molt mes recomanable.
La gran protagonista del dia es l'Alba, ja que, després de dos intents anteriors frustrats per el mal temps, per fi ha fet el cim del Monte Perdido. Era un cim que la portava de corcoll ja que el fet de tindre que renuncia dues vegades a pujar-la la havia posat molt neguitosa ja que mai cap cim que habia pujat fins ara se li havia resistit d'aquesta manera.
La nit abans gaire be no havia dormit per els nervis i per aquest motiu li va costar molt de fer el cim, peró una vegada a dalt la seva satisfacció era grandiosa.
La resta de fotos:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada