Contenido del bloc.

Això és un bloc de muntanya i natura, no és la meva intenció que sigui cap bloc de resenyes d'excursions, no més es tracta de les meves sortides i de les experiències que he viscut ha aquestes sortides, res més. Si aquestes publicacions, poden servir per preparar les rutes de les persones que les veuen serà magnific, i de fet hem sentiré molt orgullós, però que quedir clar que les dades que hi surten no més és una orientació a l'activitat que es vol fer.

dijous, 30 d’agost de 2007

Les Vacances Capitol 2

El plat fort de les vacances va vindre amb les dues següents sortides, la primera a Les Oulettes du Gaube fins al refugi del mateix nom per admirar la magnifica i espectacular cara nord del Vignemale, diuen que es la muntanya mes fotografiada del Pirineu i la veritat es que no me estranya per que es preciosa.

La excursió comença a Pont d'Espagne envoltat de salts d'aigua i segueix el gr-10 passant pel Llac du Gaube, un indret preciós, i d’aquí segueix el torrent de muntanya que baixa de les glaceres del Vignemale, passant al costat de varis salts d'aigua, fins arribar al refugi, d’aquí tens una visió del Vignemale que et deixa bocabadat

Algunas fotos per que veieu aquest indret.


Una foto de un dels salts d'aigua del indret conegut com Pont d'Espagne.


El llac du Gaube una vegada has començat la pujada al refugi.

El refugi de Les Oulettes du Gaube, amb totes les finestres mirant cap al Vignemale.

El Vignemale amb els seus 3298m. es el cim mes alt dels Pirineus francesos i diuen que la muntanya mes fotografiada, la veritat es que no m’estranya ja que es un muntanya preciosa.

Un altre imatge per que veigeu quin indret mes fotogenic.

La veritat es que es un cim que no he pujat peró que després de veure tan a prop el seu cim, les seves glaceres i quedar-me embadalit mirant les seves parets no crec que trigui gaire a plantejar-me de pujar-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada