Contenido del bloc.

Això és un bloc de muntanya i natura, no és la meva intenció que sigui cap bloc de resenyes d'excursions, no més es tracta de les meves sortides i de les experiències que he viscut ha aquestes sortides, res més. Si aquestes publicacions, poden servir per preparar les rutes de les persones que les veuen serà magnific, i de fet hem sentiré molt orgullós, però que quedir clar que les dades que hi surten no més és una orientació a l'activitat que es vol fer.

dilluns, 29 de juny de 2015

Alquezar, relax i descans actiu.A primers de Gener vam anar fins a la població d'Alquezar, a la Serra de Guara, Huesca, a passar uns dies de descans, que també són importants, no vam fer cap ruta muntanyenca, no més petites passejades pels voltants per anar estirant les cames, vam visitar les Pasarel·les del riu Vero o les Bases de Basacol, a més de petits vols pels voltants del poble.

És una sortida que no té gaire a veure amb la resta de publicacions del bloc, però no deixa de ser una  mica la temàtica que i vull donar ha aquest espai pel que he volgut publicar-lo.

No posa-re tracks ni temps de les petites rutes i caminades que hem fet perquè a internet ni hi ha per parar un tren i, a més, nosaltres vam anar sense cap tipus de pressa, a passar l'estona, per tant no serien fiables les dades. 

Unes fotos del poble i de les rutes amb petits comentaris, si algú vol més explicacions només m'ho ha de dir per privat o als comentaris del peu de pàgina.
Arribem ha ultima hora al poble i ja gaudim dels seus racons i de les llums del sol ponent. San Miguel Arcangel al davant, el nucli d'Alquezar al darrera.
La plaça major.


Alquezar de nit.I amb les primeres llums del dia.


Dues panos fetes de dalt un petit Turo.Construcció típica d'aquells indrets.


Ermita de San Gregorio.


Anem a fer un passeig per una de les rutes clàssiques d'aquelles contrades.La Neila gaudint d'alló més.

Una aigua d'un color espectacular.
Pugem pel camí del mirador.


Mirador d'Ovicon.


I ara toca la visita al Castell-Col·legiata de Santa Maria la Major.

Donar un passeig de nit és un plaer.


Ara anem fins a les Bases de Basacol


 De tornada albirem alguns dels grans del Pirineu, Monte Perdido, Añisclo i Punta de las Olas.


El massís de Las Maladetas.


I aquest amic que esperava per veure si trobava alguna cosa per menjar.I, abans de marxar, tornem a gaudir de la imatge més buscada a la nit de Alquezar.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada