Contenido del bloc.

Això és un bloc de muntanya i natura, no és la meva intenció que sigui cap bloc de resenyes d'excursions, no més es tracta de les meves sortides i de les experiències que he viscut ha aquestes sortides, res més. Si aquestes publicacions, poden servir per preparar les rutes de les persones que les veuen serà magnific, i de fet hem sentiré molt orgullós, però que quedir clar que les dades que hi surten no més és una orientació a l'activitat que es vol fer.

diumenge, 26 de juny del 2016

BUFFFF qui m'ho havia de dir, 50.000 visites, no m'ho crec......

Això és una bogeria, el que va començar com un joc, per l'insistència del meu company, el José, que no parava de dir que havia de fer-me un bloc, que l'àlbum de Picasa estava bé, però que per les sortides que fèiem, i per com m'explicava jo, el millor era crear un bloc.

I de fet jo ja el tenia, però oblidat a les profunditats d'Internet................el vaig recuperar, li vaig fer un rentat de cara, vaig treure algunes entrades que no tenien gaire interes, vaig fer un resum de les que deixava i vaig tirar-me a la piscina, primer amb molts dubtes, després amb moltes ganes, unes ganes que només feien que créixer, quan parlava amb la gent i deien que els agrada molt, que el trobaven interessant, això no feia més que donar-me anims per anar endavant.

I mira ara, 50.000 visites i creixent, MOLTES GRACIES !!!!!

No sabia que fer, havia de celebrar-ho, a les 25.000 visites vaig fer un petit resum de les sortides que portava fetes, ara volia fer alguna cosa diferent, però no sabia que. Vaig pensar de fer un recull de les meves imatges del Pirineu, dels indrets que més m'agradaven i, de fet, vaig començar a buscar-les però a mesura que ho feia, anava veient que la gran majoria eren d'un racó pirinenc del qual estic enamorat. A les hores ho vaig tenir clar, el recull d'imatges només seria d'aquest raconet.

I de quin indret estic parlant.........doncs de tot el Pirineu central, tot l'entorn d'Ordesa, Pineta, Monte Perdido, Gavarnie, Vignemale és, per a mi, i sabent que dins de la resta del Pirineu podem trobar indrets encisadors, el millor lloc per gaudir de la meva passió muntanyenca.

Dons res més, gaudiu d'aquest petit recull de imatges i, repeteixo, MOLTES GRACIES A TOTS, especialment a les persones que quasi sempre m'han acompanyat a les meves sortides, ells ja saben qui son, gracies companys.

Un apunt, bé dos, primer els noms dels indrets no els escric amb català, sinó respectant la toponímia original, crec que és important fer-ho, i segon, les fotos no guardant cap cronologia, tal com les anava veien les anava afegin.

Fotos i nom de l'indret o d'on són fetes.

Per començar un somni fet realitat, el dia que encaminava els meus peus a pujar cap al massís del Vignemale, un dia ple de sentiments i emocions.


Cañon de Añisclo, vist des de la Faja de las Olas.


Fuen Blanca, al bell mig del Cañon de Añisclo.


L'immensa entrada a la gruta Helada de Casteret.


Brecha de Rolando i Casco de Marbore.


Tots els cims d'Ordesa-Gavarnie des de el Refuge de Baysellance.


La Brecha de Rolando i el Pico Blanco.


La Brecha de Rolando, un indret captivador.


Tots els cims de Ordesa-Gavarnie, aquest cop des de el cim del Pimene.


Gavarnie.


Gavarnie, pujant per Les Echelles.


La foto de capçalera del bloc, no cal dir res més, estic enamorat, vull tornar-hi !!!.


Al coll dels Astazus, tenim aquesta vista del circ de Gavarnie, 


Del cim del Monte Perdido, veiem el Soum de Ramon o Pico de Añisclo i els magnífics talls que a fet la natura creant els Canyons d' Ordesa i d'Añisclo. 


Del Monte Perdido fins al Taillon, aquesta vegada la foto és feta a Cuello Gordo.


Cilindro, Monte Perdido, Soum de Ramon i Pinta de las Olas, els cims que tanquen la Vall d'Ordesa que, als seus peus, es troba engalanada de colors primaverals, magnifica, senyorial.


I la màgia és completa quan entres al bosc de faig de la vall d'Ordesa, un indret encisador.


I a l'hivern...........més màgia.



Gradas de Soaso.


Ordesa, mon amour.


Cola de Caballo.


La vall d'Ordesa, part final, vista del final de les Clavijas de Soaso.


Cola de Caballo a l'estiu.


Més Gradas de Soaso.


Cascada del Estrecho.


Glacera del Monte Perdido des de el Balcon de Pineta.


I ara del Refuge de Tucarroya, amb l'ibon de Marbore als seus peus..


Un capvespre a l'Ibon de Marbore.


Tozal del Mallo i Circo de Carriata.


Faja de las Flores, tot un espectacle.


La Brecha de Rolando des de el final de la Faja de las Flores.


Cascada de Cotatuero.


I acabem amb diferents imatges del Vignemale.








I això es tot, repeteixo, no m'ho esperava, moltes gracies a tothom.


10 comentaris:

  1. Muchas Felicidades Company, por esas 50mil. Ha sido para mi una satisfacción muy grande poder ser participe de cada una de esas salidas.
    Buena recopilación de imágenes cada vez mas guapas y con buena documentación. Animos y vamos por las 100mil. Yo contribuyo para que sea posible.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola company, ni se te ocurra faltar a las citas del blog, te llevarías una colleja jejejeje

      Elimina
  2. Enhorabona!! Hi ha qui diu que els blogs estan morts. Però jo penso que tenen una vida molt llarga i que l'increment de visites així ho demostra i agraeix la constància dels que els fem. Gràcies per compartir aquests espais!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ramon, moltes gracies per les teves paraules, donant anims per anar seguint endavant.

      Elimina
  3. Felicitats Miguel!!! per als que estem en est "mundillo" dels blogs, és tot un estímul anar aconseguint fites com aquestes, a mi per lo menys, que a lo tonto a lo tonto ja fa quasi sis any que vaig començar, sense massa expectatives la veritat, mirar els comentaris que arriben, vore com augmenten les visites, sentir que a la gent li agrada el teu blog...son cosetes que me animen a seguir escrivint.
    Ara a per les 100.000 company!!! i dir-te que jo fa poc que vaig descobrir el teu blog, però que ara el tinc com un referent.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Dani, estem igual, jo també vaig descobrir el teu fa poc, bé ja sabem que el face serveix per alguna cosa jajajaja , La veritat es que veure com va creixent es molt satisfactori, dona ànims per anar seguint, i veure com gent, com tu, del mundillo muntanyenc el segueix, dona més ànims, perquè és quan et dones compte que estas fent les coses bé. Una abraçada.

      Elimina
  4. Será que lo haces bien....

    Un saludo, viejuno.

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats Miquel per l'activitat i les 50000 visites...
    Anem seguint el teu blog regularment. Ens sembla molt xulo, amb bones fotografíes i recorreguts sempre interessants. T'encoratgem a continuar amb aquesta magnífica tasca
    Encarna i Enric (EniEn)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Enric, jo fa molt de temps que segueixo el teu i crec que, com a minim, amb les dades tècniques, es molt millor que el meu, per tant, els teus anims són molt importants per anar seguint endavant.

      Elimina