Contenido del bloc.

Això és un bloc de muntanya i natura, no és la meva intenció que sigui cap bloc de resenyes d'excursions, no més es tracta de les meves sortides i de les experiències que he viscut ha aquestes sortides, res més. Si aquestes publicacions, poden servir per preparar les rutes de les persones que les veuen serà magnific, i de fet hem sentiré molt orgullós, però que quedir clar que les dades que hi surten no més és una orientació a l'activitat que es vol fer.

divendres, 30 d’agost del 2013

Barranco del Furco i Via Ferrata del Sorrosal.

El mateix dia que jo vaig anar a fer la travessia del Cañon d'Añisclo i d'Ordesa REPORTAGE , la meva dona i la meva filla van anar fer el Barranc del Furco i la Via Ferrata del Sorrosal, les dues activitats las van fer acompanyades dels nostres amics Mª Jose, Jose i el seu fill, l'Adria, a mes de un altre parell de persones que eren pare i fill, aquestes activitats las van fer contractades a GUIAS DE TORLA , acompanyats d'un guia d'ells i amb material seu.
Si tens experiència es poden fer pel teu compte, sobre tot la Via Ferrata del Sorrosal, però crec que sempre es millor anar acompanyats d'un guia per fer aquestes activitats, per aixo las vam contractar, al agafar dues activitats seguides al mateix dia tambè surt més económic que si les fas per separat.

No hi ha explicacions, les fotos parlen per si soles, i també hi ha un vídeo.



























El video del Barranc:


I ara las fotos de la Via Ferrata del Sorrosal.







































8 comentaris:

  1. Mira que me gustó tu repor, pero creo que si hubiese estado.... me hubiera quedado con ellas.
    El Furco ya me lo perdí por intentar, sin lograr, el Taillón y cuando vi las fotos de los colegas... y El Sorrosal Tambien lo tengo ganas!
    Vaya par de chicas todoterreno tienes! Enhorabuena y bravo por ellas!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que kbrito, y me hubieras dejado solo ¿?. jajajajaja, ya he visto por cosas tuyas que ta van los barrancos............ ami el agua me odia, no quiere verme, y yo, para que no se enfade, le hago caso y me mantengo lejos ;)

      salu2

      Elimina
  2. Este repor tenía yo ganas de verlo, ¡¡ las mujeres al podeeeeerr !!
    Pero si son todo terreno esas chicas. Es fenomenal verle a Alba como no se arruga antes diferentes situaciones, yo que ella probaría también el buceo, si es que no lo ha hecho ya...

    Creo que está claro que posee cualidades que le facilitan una rápida conexión con actividades en la naturaleza, tiene que aprovechase de esa situación.

    Besos y abrazos para todos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajajaja, son mas valientes que yo, les encanta el tema barrancos, han empezado tarde pero como lo hagan mucho me van a dejar tiradoooooooo!!!!!!!!!

      Dice Alba que no a probado el buceo, pero que por ella no hay problema, si se tiene que probar se prueba, (y lo dice con una sonrisa de oreja a oreja, miedo me da).

      salu2

      Elimina
  3. Hola Miguel,

    Dos actividades muy chulas!
    Creo que aún me acuerdo del primer rappel de este barranco, nada más empezar. ja ja ja

    Saludos

    ResponElimina
  4. Hola Sonia, ellas comentan mas el salto grande, les gusta eso de tirarse al "güjero" jejeje.

    salu2

    ResponElimina
  5. Hola Company!!
    Solo faltas tu. Una lástima que ese día estuvieras indispuesto.

    ResponElimina